0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

ElektrolytenMix beoordelingen

ElektrolytenMix
ElektrolytenMix
Verwachte levering: donderdag 11 augustus 2022
consumentenadvies
€ 18,48 incl. btw
Uw inkoopsprijs
€ 16,95 incl. btw
beoordelingen
10 sterren: 7 reviews
9 sterren: 1 reviews
8 sterren: 1 reviews
7 sterren: 0 reviews
6 sterren: 0 reviews
5 sterren: 0 reviews
4 sterren: 0 reviews
3 sterren: 0 reviews
2 sterren: 0 reviews
1 ster: 0 reviews
10/10
14/05/2022 Elin Buijs
Ik ben heel tevreden over deze elektrolytenmix! Mijn pony’s eten het graag en ik vind het erg belangrijk dat de zouten ‘s zomers goed aangevuld worden als ze veel zweten, dat is met deze mix ideaal!
10/10
15/02/2022 Susan Noordermeer
Elektrolyten heb ik altijd op stal staan, ik voer dit altijd in de zomer en in de winter als ze hard gewerkt hebben om de verloren mineralen en zouten weer aan te vullen. ElektrolytenMix van VITALstyle heeft een handig maatschepje zodat je de juiste dosering geeft, en kan ook van te voren alvast door het voer gedaan worden omdat het een poeder is. Ik ben erg tevreden over ElektrolytenMix, het is echt onmisbaar en zoals alle andere producten van VITALstyle is het van hele hoge kwaliteit!
8/10
20/07/2021 Jordy
ElecktrolytenMix is voor ons in de zomer een onmisbaar product. Onze paarden zweten erg veel tijdens het crossseizoen en verliezen daardoor veel vocht en zouten. Om dit weer aan vullen zodat onze paarden goed herstellen gebruiken wij deze mix. Alle paarden eten het goed en krijgen het door de muesli heen.
10/10
20/07/2021 Romy Oudshoorn
Wanneer mijn paarden flink hebben gezweet na het rijden of wanneer het warm weer is en de paarden veel vocht verliezen, geef ik ze ElektrolytenMix. De paarden hebben ook altijd de beschikking over een zoutblok, maar op deze manier weet ik zeker dat ze alle lichaamszouten die ze verliezen bij het zweten weer aanvullen. Het ruikt super lekker, is makkelijk toe te dienen en ze eten de elektrolyten makkelijk op, zowel door de slobber als gewoon over het voer. De paarden zijn de dag na de inspanning of met warm weer zo toch super fit en daar gaat het om :)
10/10
20/07/2021 Els
Paarden verliezen tijdens een training vocht en mineralen. Elektrolyten zorgen ervoor dat de impulsen van de zenuwen naar de spieren goed overkomen. Oftewel als je een beenhulp geeft aan je paard, reageert hij daarop. Als je paard een elektrolytentekort heeft zal zijn prestatie en concentratie afnemen. Bijvoorbeeld dat gevoel dat je paard leeg is in de 2e proef. Ik voer het door de slobber, zodat er ook gelijk extra vocht opgenomen wordt en het beter gegeten wordt.