0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Huid en vacht

9 resultaten

 

Ondersteuning nodig voor de huid en vacht van jouw paard? VITALstyle adviseert graag!

Hoe verzorg jij de huid en vacht van jouw paard? VITALstyle geeft je graag advies voor de optimale ondersteuning en het behoud van een gezonde huid en vacht. Onze OerBalans ondersteunt de stofwisseling van je paard. LijnzaadOlie is een goede aanvulling voor een glanzende vacht. Bij een rode en gevoelige huid en vacht biedt CalendulaSpray ondersteuning aan natuurlijk herstel. 

Waarom heeft de huid en vacht ondersteuning nodig?

Uiteraard verzorg jij de huid en vacht van jouw paard goed. De huid is immers het grootste orgaan, qua oppervlakte, en heeft belangrijke functies. Het beschermt het paard tegen invloeden van buitenaf, zoals diverse weersomstandigheden, insecten en bacteriën. Daarnaast biedt de huid isolatie voor de bloedvaten. Ook is de huid een belangrijk uitscheidingsorgaan. Het is dus een belangrijke ondersteuning bij de weerstand van het paard. Toch kan het gebeuren dat je paard last krijgt van zijn of haar huid. Meer weten over de meestvoorkomende problemen? Lees het blog over Huidaandoeningen!

Ondersteunen van de huid en vacht  

Een gezonde en glanzende huid begint bij een goede stofwisseling, hierbij is voeding van groot belang. Het paard eet van nature veel kruiden, dit houdt zijn darmflora, immuunsysteem, spijsvertering en stofwisseling in balans. Met OerBalans wordt het basisrantsoen aangevuld met vitaminen, mineralen en kruiden, waardoor een gezonde spijsvertering en stofwisseling wordt ondersteunt.  LijnzaadOlie is ook een goede aanvulling. Het ondersteunt een gezonde huid en vacht en de spijsvertering, waardoor het een ideale ondersteuning is bij het verharen. Het vult een tekort aan Omega 3-6-9 vetzuren aan. Deze Omegavetzuren spelen een belangrijke rol bij het zuurstoftransport, de energie-overdracht tussen cellen en het aansturen van hormonen voor een optimale stofwisseling.  De huid van een paard kan onder andere rood en gevoelig worden door schuren of een uitstekend voorwerp. Is de huid van jouw paard rood, schraal of gevoelig? Gebruik dan CalendulaSpray. Dit is een natuurlijke spray die het natuurlijk herstel van de huid ondersteunt en een verzachtende werking heeft. Op deze manier ondersteunt het een gezonde huidfunctie.   

Waarom VITALstyle? 

Elk product van VITALstyle draagt bij aan het totale welzijn van jouw paard en helpt de natuur een handje. Met het gebruik van VITALstyle producten geef je de wereld een stukje beter door aan de volgende generaties. Advies nodig over onze voeding en diergeneesmiddelen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!