0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Dieetvoer

6 resultaten

Het beste dieetvoer voor jouw kat? Kies voor 100% VITALstyle

VITALstyle draagt zorg voor jouw kat. Als een kat goed in zijn vel zit zie je dat terug in zijn gedrag. Diverse problemen kunnen de kat behoorlijk uit balans brengen. Speciaal voor die katten is er VITALstyle dieetvoeding, dat speciaal is ontwikkeld voor katten die tijdelijk ondersteuning nodig hebben van de spijsvertering of het metabolisme. Het volledige dieetvoer BLAASGRUIS helpt katten bij problemen met blaasgruis (struviet). Is jouw kat iets te zwaar? Dan is OVERGEWICHT de beste dieetvoeding. Wanneer de kat last heeft van huidproblemen biedt HUID+VACHT de juiste ondersteuning. 

Dieetvoer

Vertoont jouw kat ander gedrag omdat het last heeft van gezondheidsklachten? VITALstyle biedt het beste dieetvoer voor verschillende klachten. Met ons dieetvoer zijn we in staat de kat blijvend te ondersteunen bij het gezond houden, door het toevoegen van onder andere kruiden speciaal gericht op de klacht. Wij kiezen er bewust voor om geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen toe te voegen. Zo wordt de klacht niet nog meer in de hand gewerkt en doet het dieetvoer, afhankelijk van de soort, effectief zijn werk.

Welke soorten dieetvoer zijn er?  

Het dieetvoer van VITALstyle (voorheen ECOstyle) voor katten is beschikbaar in zowel een natte als droge variant en is geschikt voor elk kattenras. De voeding is niet geschikt voor kittens. Aan alle soorten voegen wij verschillende soorten kruiden of kruidenextracten toe. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid van de kat. In de tabel hieronder vind je de juiste dieetvoeding voor jouw kat:   

Probleem  Oplossing 
Ondersteuning bij overmatige haaruitval en huidaandoeningen   HUID+VACHT 
Ondersteunt bij blaasgruis  BLAASGRUIS 
Stimuleren van afvallen  OVERGEWICHT 

Hoelang geef ik mijn kat dieetvoer?  

Wij adviseren om de kat de dieetvoeding minimaal 2-3 maanden te voeren. Bij BLAASGRUIS geldt een periode van 6 maanden. Na deze periodes kan bekeken worden of er resultaat zichtbaar is. Is het probleem helemaal weg? Dan kun je jouw kat weer reguliere voeding geven. Bij vermoedens dat de kat blaasgruis heeft graag eerst de dierenarts om advies vragen voordat je BLAASGRUIS gaat voeren.    

Kan ik verschillende soorten dieetvoer mengen?

Het dieetvoer voor de kat kan worden gemengd met producten uit dezelfde lijn. Elke lijn bevat een droge en natte variant en een verantwoorde traktatie voor tussendoor!  

Daarom VITALstyle

Met elk product dat je van VITALstyle gebruikt, draag je bij aan het totale welzijn van jouw kat. Ondersteuning bij het behoud van een gezonde kat begint bij de juiste dieetvoeding. Advies nodig? Of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!