0 Vergelijken
 • Altijd 100% natuurlijke producten
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
 • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over OVERGEWICHT natvoer

OVERGEWICHT volledige dieetvoeding in blik voor de kat met een maatje teveel

OVERGEWICHT vleesvoeding van VITALstyle in blik is een volledige dieetvoeding voor de kat met overgewicht. Het bevat maarliefst 57% dierlijke ingrediënten! Het is een uitgebalanceerde mix van topkwaliteit kip, boullion en kruiden, geschikt voor volwassen katten met overgewicht van elk ras. Het is te voeren als complete maaltijd of als aanvulling op de OVERGEWICHT kattenbrokjes.
OVERGEWICHT natvoeding stimuleert dat de kat afvalt en zorgt tegelijk voor een verzadigd gevoel. De voeding heeft een laag vetgehalte, een hoog gehalte aan ruwe celstof en een lage energiewaarde. De ingrediënten zorgen voor een goede maag- en darmvulling. De goed verteerbare eiwitten dragen bij aan het behoud van een goede conditie. Jouw kat heeft ondanks dat hij afvalt, geen hongergevoel!

Het vlees in de natvoeding is samengesteld uit verse ingrediënten, verpakt in blikjes van 200 g. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten. Na opening kan het blikje zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden. En ook goed om te weten, het blik is volledig recyclebaar, dus duurzaam materiaal!

100% pure verwennerij​ 

Ook de natvoeding van VITALstyle is natuurlijk. Het bevat geen soja of granen, geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is graan- en glutenvrij en heeft een hoge verteerbaarheid. Tevens wordt er geen suiker of zout toegevoegd. De natvoeding van VITALstyle kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd helemaal vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en je kat zich goed bij voelen. 

Kruiden kunnen bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. OVERGEWICHT vleesvoeding voor de kat bevat onder meer cichoreiwortel en brandnetel. Cichoreiwortel zorgt voor een goede vertering en brandnetel ondersteunt de nierfunctie. Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat. Voor een tevrede kat met een gezond gewicht!

Tips  

 • OVERGEWICHT natvoeding is geschikt voor oudere katten van alle rassen. 
 • Een kat is vaak geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn. Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat. 
 • Afwisselen met brokjes? Geef dan OVERGEWICHT kattenbrokjes
 • Wist je dat er een speciaal en handig dekseltje is waarmee je het geopende blikje afsluit? Vraag het dekseltje aan door contact met ons op te nemen!
 • Pas na opening is koeling noodzakelijk. Je kunt het dus heel lang buiten de koelkast bewaren! Handig voor voor het opslaan van meerdere blikjes in de voorraadkast! Een geopend blikje kun je tot 4 dagen in de koelkast bewaren.

Voedingsadvies per dag

Gewicht   Per dag
< 2 kg   tot 215 g
2-3 kg   215 -280 g
3-4 kg   280 - 340 g
4-5 kg   340 - 395 g
5-6 kg   395 - 450 g
> 6 kg   > 450 g

Samenstelling

57% kip, 39,5% boullion, 2% cellulose, 1% mineralen, 0,3% zonnebloemolie, 0,2% kruidenmix (waarvan cichoreiwortel 0,1% en brantnetel 0,1%).

Analystische bestanddelen

Ruw eiwit   10,9%
Ruw vet   2,3%
Ruwe as   2,9%
Ruwe celstof 1,2%
Vocht   81%
Energiegehalte (metaboliseerbare energie)   67,6 kcal/100g

Sporenelementen

Zinksulfaat monohydraat (3b605)   25  mg
Mangaansulfaat monohydraat (3b503)   1,4 mg
Koper(II)sulfaat-pentahydraat (3b405)   1 mg
Calciumjodaat, watervrij (2b202)   0,75 mg
Taurine   1500 mg
L-Carnitine   55 mg

Vitaminen

Vitamine D3 (3a671)   200 IE/kg
Vitamine E all rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700)   20 IE/kg
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024303
Diergroep Kat
Gezondheid Overgewicht
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Overgewicht
 1. Bewegen is voor een goede gezondheid van de kat erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, dat is belangrijk aangezien de kat een kort darmstelsel heeft. Door bewegen en rusten goed af te wisselen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
 2. Voor het gewenste resultaat is het van belang de kat geen ander eten te geven dan Overgewicht volledige dieetvoeding.
 3. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor de kat. Goed voor blaas en nieren èn het afvoeren van de afvalstoffen.