0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending
Puppypakketten

Puppypakketten

Het beste puppypakket voor de pup? Kies 100% natuurlijk van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Een goede voorbereiding is het halve werk! Laat jouw nieuwe pup kennismaken met het puppypakket van VITALstyle: boordevol producten speciaal voor jouw pup. Ook leuk als cadeau om mee te geven aan de nieuwe eigenaren van jouw pups. Het puppypakket bestaat uit verschillende producten speciaal voor de jonge hond.  

Puppypakket  

Met ons puppypakket maakt de pup op de beste manier kennis met het VITALstyle hondenvoeding. In het JUNIOR hondenvoer (zowel droog als nat) zitten ingrediënten die een positieve bijdrage leveren aan een evenwichtige en geleidelijke groei. Alle producten in het pakket bevatten de juiste bouwstenen om de jonge hond een kickstart te geven!   

1 resultaten

Wat zit er in het puppypakket?  

Ons puppypakket is goed gevuld! Het bevat 1,5 kilo JUNIOR puppybrokken, een blik JUNIOR vleesvoeding, een maatbeker voor de perfecte dosering hondenvoer en een handige sluitknijper om de hondenbrokken vers te houden.   

Tot wanneer voer ik puppyvoer?  

Is het puppypakket goed bevallen? En ben je zelf ook overtuigd van de werking van kruiden in hondenvoeding? Dan kun je aansluitend JUNIOR blijven voeren. Je vindt ons JUNIOR hondenvoer bij verschillende verkooppunten. Na 6 maanden kan de hond van een klein ras over op regulier voer zoals ADULT. Een hond van een groter ras mag je na 9 à 12 maanden ADULT voeren.   

Wanneer spreken we van ‘goed’ puppyvoer?  

Goed puppyvoer bevat bouwstoffen die een pup in de eerste maanden hard nodig heeft. Dit zijn bouwstoffen die bijdragen aan een evenwichtige groei van spieren, botten, pezen en organen.  Kruiden spelen hierin een belangrijke rol. Daarom voegen wij brandnetel en St Janskruid toe aan de JUNIOR hondenbrokken én het JUNIOR vlees. Bestel gauw een puppypakket. Gegarandeerd de beste start voor jouw pup!  

Waarom VITALstyle (voorheen ECOstyle)?  

Wij willen het beste voor jouw pup. En jij natuurlijk ook! Een gezonde hond begint bij de juiste voeding. Meer weten over de kruiden in het puppyvoer van VITALstyle? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!