0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending
Droogvoer voor de puppy

Droogvoer voor de puppy

De beste puppybrokken voor jouw hond? Kies 100% natuurlijk van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Wil je jouw pup de beste kickstart geven? Wij wel! De JUNIOR puppybrok is de oplossing: een behapbare brok boordevol voedingsstoffen en natuurlijke kruiden die zorgen voor een geleidelijke groei en ontwikkeling. Ook worden darmflora en spijsvertering in balans gebracht door deze voedingsstoffen. Van essentieel belang in het eerste levensjaar van jouw pup!  

Puppybrokken  

In de JUNIOR puppybrokken zitten meerdere soorten vlees, granen en andere natuurlijke grondstoffen zoals kruiden speciaal bedoeld voor jonge hondjes. Dit doen wij bewust. Door deze combinatie wordt de spijsvertering van de pup flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3+6 en prebiotica in de puppybrokken hebben een positief effect hierop.  

1 resultaten

Waarom is puppyvoer belangrijk?  

Een jonge hond heeft energie nodig. Niet alleen voor onderhoud en beweging. Met name voor een evenwichtige groei. In de brokken van JUNIOR hondenvoer zitten voedingsstoffen (vetten en koolhydraten) die zorgen voor het juiste energieniveau. Hierbij is rekening gehouden met het feit dat een jonge hond van zichzelf al veel beweging krijgt.   

Hoeveel puppybrokken heeft mijn hond nodig?  

De hoeveelheid brokken dat nodig is voor jouw pup hangt af van het gewicht. Reken 25 gram brokken per kilogram lichaamsgewicht. Natuurlijk kan de behoefte per hond verschillen. Het is in het eerste levensjaar dan ook belangrijk om het gewicht van jouw pup goed in de gaten te houden.  

Wanneer kan ik stoppen met puppyvoer?  

Stamt jouw hond af van een klein ras? Dan stap je na 6 maanden over op VITALstyle  (voorheen ECOstyle) ADULT hondenvoer. Bij grote(re) rassen ga je na 9 à 12 maanden over op dit voer. Vanaf de juniorleeftijd kan deze voeding een leven lang gegeten worden.