0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Supplementen

1 resultaten

Een supplement ter ondersteuning van de vacht van je hond? Kies 100% natuurlijk van VITALstyle

Zit je hond niet zo lekker in zijn vel, verhaart hij extreem en heeft hij een doffe vacht? DermaActief ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en vacht. 

Assortiment van VITALstyle

Een goede verzorging van een hond bestaat uit voldoende beweging en slaap, het borstelen van de vacht, zorg dragen voor de tanden en passend hondenvoer. Maar heeft je hond bijvoorbeeld last van vlooien? Dan is extra zorg nodig van buitenaf. Maak zijn omgeving vlovrij met een effectieve omgevingsspray. Een boost voor de hondenvacht geef je met een verzorgende spray of poedersupplement om te mengen met VITALstyle hondenvoer.   

Waarom natuurlijke verzorging?

Bij ons vind je naast hondenvoer ook natuurlijke verzorging voor jouw hond! Ons gehele assortiment bestaat uit producten met werkzame stoffen uit de natuur. VITALstyle stelt hierbij de natuur centraal met als doel de natuurlijke balans van bodem, plant en dier te herstellen en te behouden.  

VITALstyle: 100% natuurlijk

Al meer dan 50 jaar is VITALstyle actief bezig met duurzaam ondernemen. Dit zie je terug in ons assortiment, in onze rol als onderdeel van de maatschappij en ons gebruik van grondstoffen en energie. Samen naar een bewuster leven voor onze omgeving! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over onze verzorgingsproducten voor jouw hond? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!