0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje ACTIEF hondenbrokken

Proefzakje ACTIEF hondenvoeding

Energierijke voeding voor de actieve hond

Volledige, energierijke hondenvoeding

  • Extra energie voor optimale prestatie 
  • Met kruiden en anti-oxidanten voor ondersteuning van spieren en gewrichten na inspanning
  • Bijvoeren is niet nodig 

Haal meer kracht uit je hondenvoer

Haalt je actieve hond te weinig energie uit regulier hondenvoer? Gelukkig introduceert VITALstyle ACTIEF, een volledige, energierijke hondenvoeding.           

ACTIEF hondenvoeding

ACTIEF hondenvoeding is een complete voeding, alles zit er in wat de actieve hond nodig heeft. Actief hondenvoeding is met name bedoeld voor de hond die graag Actief bezig is. Trainen, sporten, drijven, lekker rennen, in welke bewegingsvorm dan ook, de hond zal extra energie nodig hebben om op een goed gewicht te blijven en zich fit te voelen. ACTIEF is goed verteerbaar en bevat een hoog energiegehalte uit dierlijke eiwitten, vetten, zalm- en zonnebloemolie. Antioxidanten uit een speciale meloensoort ondersteunen de spieren en gewrichten tijdens en na intensieve inspanning. De hond voelt zich happy, hij is vrolijk, alert en Actief!

ACTIEF: met de kracht van meloen

De nieuwe ACTIEF hondenvoeding van VITALstyle is ontwikkeld speciaal voor honden die naast hun normale dagelijkse beweging, ook nog op een andere manier extra Actief zijn, bijvoorbeeld met schapen drijven, agility of canicross. Ook honden die te mager blijven of drachtige of zogende dieren kunnen profiteren van het extra hoge eiwit- en vetgehalte in deze brok.

ACTIEF: voer voor de magere hond

Deze voeding is ook zeer geschikt voor de hond die te mager blijft. ACTIEF biedt extra energie en zorgt voor een gezond lichaamsgewicht.


Samenstelling ACTIEF hondenvoer

Mix van rund, varken en lam (gedroogd), kip (gedroogd), tarwe, maïs, kruidenmix (waaronder brandnetel1,6%, duizendblad 0,21%, citroenmelisse0,16%, rozemarijn 0,11%}, rijst, vis (gedroogd), dierlijk vet (gevogelte), rijstzemelen, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine (gedroogd), dierlijk eiwitextract (vetkanen), bietenpulp, zonnebloemolie, heeleipoeder, zalmolie (min. 0,5%}, geëxtraheerde sojabonen (getoast), gist, gedroogde meloen (bron van antioxidanten) (0,005%).

Ontdek snel de samenstelling en het voedingsadvies van deze lekkere brok.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731031530
Diergroep Hond
Gezondheid Actief
Productgroep Hondenvoer
Soort Proefpakketten