0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CalendulaSpray

Wat is CalendulaSpray?

VITALstyle CalendulaSpray is een natuurlijk verzorgingsproduct dat zorgt voor een gezonde huidfunctie bij de hond. Het product heeft een verzorgende werking en is direct actief na het aanbrengen op de huid!

Hoe werkt CalendulaSpray?

CalendulaSpray van VITALstyle bevat een aantal werkzame ingrediënten zoals Goudsbloembloesem, het Hamamelisblad en het Salviablad. Na het aanbrengen van de spray ervaart jouw hond direct de herstellende werking van deze kruiden. CalendulaSpray is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Mede door het verzorgende provitamine B is Calendulaspray een mild verzorgingsproduct die breed inzetbaar is.

Het hele jaar door bescherming

In de wintermaanden gebruik je de CalendulaSpray als jouw hond last heeft van zijn pootjes door het koude weer. Wanneer het glad is buiten en er is zout gestrooid, dan kan dit behoorlijk bijten als de zooltjes onder de poten beschadigd zijn. CalendulaSpray brengt dan direct verzachting en helpt bij het herstel van de beschadigde huid. CalendulaSpray werkt ook verzachtend bij verbrande pootjes door heet asfalt in de zomer.

Gebruiksaanwijzing

De CalendulaSpray sprayt in alle standen, ook de kop! Dat is natuurlijk erg handig bij een (beweeglijk) dier. Omdat het product in een spuitbus zit, hoef je de geïrriteerde huid van je hond niet met de vingers aan te raken. En dat is wel zo fijn voor zowel hond áls baasje!

CalendulaSpray is voor uitwendig gebruik.Spray 1 tot 3 pompjes op de huid en laat drogen. Indien nodig 1 tot 3 maal per dag herhalen. 

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024266
Gezondheid Huid + Vacht
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Glanzende vacht
10/10
18/09/2019 steff
Hele fijne spray!Helpt goed bij ons trekpaard zijn mokplekjes.Lijkt minder jeuk te hebben en geneest sneller Wij zijn heel tevreden!
10/10
12/03/2019 Annemarie
Mijn paard had wat last van schilferige plekjes en korstjes op de achterbenen. Hij had er verder geen last van, maar het zag er niet zo gezond uit. Ik spuit nu elke dag calendula op z’n achterbenen en ik zie met de dag dat schilfers en de irritatie verwijderen. M’n paard is nogal een mieper met spuitbussen, maar hij laat dit super toe. Je hoort de spuitbus niet sissen, erg fijn! Aanrader voor als je paard een beetje een onrustige huid heeft.
10/10
28/03/2018 Tynke
Ik vind de CalendulaSpray een super fijn product. Bij plekjes in de huid geeft het onmiddellijk verlichting en de genezing ervan versnelt. En doordat het een spray is welke niet sist, is het ontzettend handig in gebruik.