0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over Proefzakje HUID + VACHT hondenbrokken

Proefzakje HUID+VACHT hondenvoeding

Laat je hond de kracht van de natuur ervaren

Ondersteuning bij huidaandoeningen en haaruitval bij de hond Laat je hond een beetje proeven Een proefzakje HUID+VACHT hondenvoeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bevat een kleine hoeveelheid brokjes, puur om je hond kennis te laten maken met de voeding. Het effect van deze natuurlijke voeding met specifieke kruiden kun je pas echt goed zien als jouw hond de voeding een tijdje gebruikt. Wij hopen dat je hond het erg lekker vindt.

Ontdek snel de samenstelling en het voedingsadvies van deze lekkere brok.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731023924
Diergroep Hond
Gezondheid Huid + Vacht
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Glanzende vacht
10/10
10/08/2018anne
Mijn hond kruising hollandse herder stefford lijkt in de winter maanden geen last van jeuk te hebben maar in de zomer maanden erg veel was al een paar keer bij de dierenarts geweest maar kreeg al een shampoo en een pilletje en moest ook vreselijk duur voer gaan proberen en dat zag ik allemaal niet zo zitten en werkte ook niet. tot ik zelf een beetje ging kijken wat het kon zijn en ze mij bij de boerenbond de ecostyle huid en vacht adviseerde en daar veel positieve reacties op hadden gehad, ben ik deze gaan voeren ik voer het nu al zeker een jaar en ben er erg tevreden over. soms jeukt ze zich nog wel eens maar het is zeker aanzienlijk minder. Ook heb ik nog eens gedacht om gewoon de eco style adult te proberen maar toen begon ze zich al snel weer te jeuken dus we blijven nu fijn de ecostyle huid en vacht voeren!
10/10
24/06/2018Ninie Oving
Heb geen proefzakje gehad, maar gelijk grote verpakking gekocht. Onze 2 labradors hadden heel veel last van jeukende huid, schilferig en rood en ze likten zichzelf helemaal stuk. De ene had zelfs kale plekken op de schouders.Had eerst een ander merk voer en heb daarvan ook de granenvrije versie gevoerd. De ene hond werd helemaal kaal en gek van de jeuk. Zag toen Huid + Vacht van EcoStyle. Aangezien wij goede ervaringen hebben met jullie supplementen voor de paarden, durfde ik de uitdaging aan. Ben nu ca 2,5 maanden Huid en Vacht aan het voeren en onze ene labrador met de kale plekken heeft al het oude haar laten vallen en was zowat kaal, maar heeft nu een hele mooie nieuwe/glanzende vacht en ze is weer helemaal happy.