0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Glanzende vacht

Maak kennis met VITALstyle (voorheen ECOstyle) HUID+VACHT: extra ondersteuning bij huidproblemen  

Heeft jouw hond een doffe vacht, vervelende jeuk of rode huiduitslag? Dan is de kans groot dat je hond bepaalde voedingsstoffen niet (goed) verteert. Ontdek de oorzaak en laat je advsieren zodat jouw viervoeter snel zijn glanzende vacht weer terugkrijgt!

Ter ondersteuning voor een glanzende vacht:

Waardoor ontstaan problemen die een glanzende vacht in de weg staan?

Er zijn verschillende symptomen die vaak samen kunnen worden waargenomen met een niet glanzende vacht: 

  • (Witte) huidschilfers bij de hond  
  • Kale plekken  
  • Onrustige oren  
  • Pootje bijten    
  • Doffe vacht  

Bij al deze verschijnselen is er vaak maar één oorzaak: de hond verteert de eiwitten uit de voeding niet goed. Zij vormen reststoffen in het lichaam, die via de huid naar buiten komen. Met vervelende symptomen als gevolg daarvan. Een onrustige of juist timide hond kan het gevolg zijn.  

Is het schadelijk wanneer de hond tijdelijk geen glanzende vacht heeft?

Het is niet schadelijk wanneer de vacht van de hond tijdelijk zijn glans verliest. Maar houd de symptomen in de gaten en anticipeer tijdelijk door over te schakelen op de juiste voeding met ondersteunende ingrediënten voor de huid en vacht van je hond.

Hoe zorg ik voor een glanzende vacht bij mijn hond?

Zorg ervoor dat je hond weer goed in zijn vel komt te zitten zodra je hebt geconstateerd dat er sprake is van vachtproblemen. In de brokken en het vlees van HUID+VACHT zitten veel essentiële vetzuren die de huid van de hond ondersteunen. De brede samenstelling van de voeding en de unieke kruidenreceptuur (o.a. Sint-Janskruid en brandnetel) vormt een belangrijke schakel voor het behoud van een actieve en goed lopende spijsvertering. Een onderzoek met HUID+VACHT heeft uitgewezen dat 87% van de honden opknapt binnen 3 maanden. Er worden geen eiwitreststoffen meer gevormd die het hondenlijf uit balans brengen en eerder bovengenoemde symptomen veroorzaken. De spijsvertering verloopt zoals het moet; het probleem is bij de basis aangepakt en de hond zit weer goed in zijn vel. Bestel alvast jouw proefzakje in de webshop!

Daarom VITALstyle (voorheen ECOstyle)

Met elk product wat je van VITALstyle gebruikt, draag je bij aan het totale welzijn van jouw hond. Een gezonde hond begint bij de juiste voeding.