0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Extra ondersteuning

26 resultaten

De natuurlijkste verzorging voor jouw hond? Kies bewust voor VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Jouw viervoeter van binnenuit verzorgen met het juiste hondenvoer is belangrijk. Maar naast verzorging van binnenuit is het óók belangrijk om de weerstand van de hond van buitenaf te ondersteunen! Kies voor een verzorgende spray of een aanvullend supplement om de hondenvacht een boost te geven. Of voor een natuurlijk middel om vlooien voortaan de baas te zijn!  

Assortiment van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Een goede verzorging van een hond bestaat uit voldoende beweging en slaap, het borstelen van de vacht, zorg dragen voor de tanden en passend hondenvoer. Maar heeft je hond bijvoorbeeld last van vlooien? Dan is extra zorg nodig van buitenaf. Maak zijn omgeving vlovrij met een effectieve omgevingsspray. Een boost voor de hondenvacht geef je met een verzorgende spray of poedersupplement om te mengen met VITALstyle hondenvoer.   

Waarom natuurlijke verzorging?

Bij ons vind je naast hondenvoer ook natuurlijke verzorging voor jouw hond! Ons gehele assortiment bestaat uit producten met werkzame stoffen uit de natuur. VITALstyle stelt hierbij de natuur centraal met als doel de natuurlijke balans van bodem, plant en dier te herstellen en te behouden.  

VITALstyle: met de kracht van de natuur   

Al meer dan 50 jaar is VITALstyle actief bezig met duurzaam ondernemen. Dit zie je terug in ons assortiment, in onze rol als onderdeel van de maatschappij en ons gebruik van grondstoffen en energie. Samen naar een bewuster leven voor onze omgeving! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over onze verzorgingsproducten voor jouw hond? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!