0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over ACTIEF natvoer

Premium hondenvoeding met hoog vleesaandeel

ACTIEF is samengesteld uit verse ingrediënten zoals rund, lam, kruiden en erwten. De natuurlijke grondstoffen worden na kwaliteitscontrole snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Het blikje wordt pas na het sluiten verhit, om de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Actief in blik bevat geen soja of granen, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Tevens wordt er geen suiker of zout toegevoegd.

VITALstyle voegt kruiden toe aan haar diervoeding, de kruiden zorgen voor ondersteuning van de gezondheid van de hond. Aan ACTIEF zijn de volgende kruiden toegevoegd:

  • Brandnetel voor soepele gewrichten
  • Rozemarijn voor ondersteuning van de spieren

ACTIEF hondenvoeding in blik is te gebruiken als een complete maaltijd of als aanvulling op de brokken (mengen met de brokken of als vleesmaaltijd), als beloning en voor extra energie. ACTIEF is glutenvrij en heeft een goede verteerbaarheid.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731033688
Diergroep Hond
Gezondheid Actief
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Actieve honden
10/10
01/03/2022 Tineke
Onze hond had wat moeite met het eten van alleen droge brokken. Op advies van VitalStyle zijn we nat voer bij gaan voeren (actief). Mijn verbazing was groot toen ik het blik opende want het rook heerlijk