0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Jaar rond lam gezond

Het hele jaar rond het lam gezond? Het kan met de VITALstyle (voorheen ECOstyle) diergeneesmiddelen en aanvullende diervoeders!

In één overzicht ziet u precies wanneer u welk product kunt inzetten. Het combineren van deze producten in bepaalde situaties geeft een synergetisch effect. Bij het gelijktijdig inzetten van de producten, kunnen ze elkaar versterken omdat elk product een unieke aanpak heeft met als doel hetzelfde resultaat. 

Alles voor een gezonde lam:

Ademstartproblemen

Direct na de geboorte stimuleert Melissengeist AdemSpray het stimuleert niezen en proesten zodat geboorteslijm verwijderd wordt uit de luchtwegen. Ook het zuigreflex wordt gestimuleerd, wat resulteert in een betere en gezondere start van het lam. 

Vlotte start, gezonde luchtwegen

Vanaf dag 2 ondersteunt BronchActive gezonde luchtwegen van lammeren, zorgt voor een goede spijsvertering, ondersteunt de leverstofwisseling en de eetlust. Al binnen 10 dagen zichtbaar actieve lammeren en minder ‘terugvallers’ in groepshuisvesting. 

Lusteloosheid, gebrek aan eetlust

Ondersteun het natuurlijk herstel na ziekte en behoud een optimale eetlust bij lammeren met K-Spirine. Een ziek dier dat stopt met eten geeft eerder op. Een stevige oppepper is hierbij onmisbaar. Coffea is een krachtige oppepper en wordt snel opgenomen door het lichaam, de levenslust neemt snel toe. 

Gewrichtsontsteking

Pyrogenium pakt de ontsteking van binnen uit aan, ProMotion ondersteunt krachtig de doorbloeding rond het gewricht van buitenaf. Zo komt Pyrogenium op de juiste plek en kan het zijn werk goed doen. In het gewricht is de doorbloeding namelijk gering. 

Voedingsdiarree

Bij ziekte is het belangrijk dat het dier de eetlust behoudt om herstel te bevorderen. Immulon versterkt het immuunsysteem en is een krachtige energiebooster, activeert het maagdarmstelsel en wekt de eetlust op. 

Speendip voorkomen

Start 2 weken voor het spenen met BronchActive over het krachtvoer tot 2-4 weken na het spenen. BronchActive poeder zorgt voor een goede spijsvertering, ondersteunt de leverstofwisseling en de eetlust.